Estepona, montemayor 1 Estepona, montemayor 2
 

 

Wilt u Estepona zien met al zijn straten en stranden:

- www.maps.google.nl

__________________________

Voor het plannen van uw route kunnen wij de volgende routeplanner u aanbevelen:

- www.nl.map24.com

Deze site geeft u een uitstekend beeld van de te nemen route, met handige tips voor onderweg, indien u per auto naar Spanje wilt reizen.

__________________________

- maps.google.es

Deze Spaanse site is nieuw en een lust voor het oog. U kunt uw route plannen tussen de Spaanse plaatsen en indien u de juiste route of plaats heeft gevonden dan moet u even op de button “satelliet” drukken.
U ziet dan uw route of plaats van bestemming van uit de lucht. Dit verhoogt ook uw vakantie voorpret.
De appartementen en villa’s liggen alle centraal in de directe omgeving van het strand en/of golfbanen en bij uitgaan centra’s. Er is een uitstekende vlieg verbinding naar Malaga. U kunt vliegen met Martinair, Transavia, Airberlin, Ryanair en Virginair-Express.

__________________________

- Routebeschrijving vanaf het vliegveld naar Estepona:

Alvorens van het vliegveld weg te rijden graag Johanna bellen (0034677445489) om het trefpunt af te spreken (rotonde met boot bij de ingang van de jachthaven). Op die manier weten wij ook hoe laat u ongeveer in Estepona aan zult komen.
Bij het verlaten van het vliegveld slaat u rechtsaf in de richting TORREMOLINOS en na 1 km wederom rechtsaf voor de A7 (CN340) naar TORREMOLINOS-CADIZ.
Na 2,5 km moet u opletten en de weg naar rechts nemen richting BENALMADENA-ALGECIRAS E15 /AP7 (net na de BMW garage), dit is het begin van de tolweg, in Spaans "PEAJE", die u helemaal naar Estepona brengt.
Na nog eens 15,5 km op deze weg, bij Fuengirola, splitst de weg zich, hier moet u links aanhouden, richting E15/AP7 ESTEPONA-ALGECIRAS. 33 km verderop, in Marbella, gebeurt hetzelfde als in Fuengirola, en houdt u weer links aan voor de PEAJE.
Nog eens 30 km verder komt u in Estepona aan, nu bevind u zich op de rondweg rondom Estepona.
De eerste afrit naar Estepona rijdt u voorbij en verlaat vervolgens de E15/AP7/A7 (CN340) via afrit nummer 155, op de rotonde volgt u de richting “Estepona Centro”. Bij de nu volgende rotonde gaat u bij de tweede afslag (direct na het tankstation) naar rechts, u volgt deze weg (Avenida Puerta del Mar of Avenida del Quinto Centenario, dit is de oude naam) tot aan het einde waar u aankomt bij de rotonde die toegang geeft tot de jachthaven. Deze rotonde is het gebruikelijke trefpunt. Coördinaten: 05º09’30”W en 36º25’02”N.

Ophalen van de sleutels:
Het trefpunt zal zijn zoals per telefoon overeengekomen, normaal gesproken de rotonde bij de jachthaven van Estepona voor de apotheek. Alle gasten die buiten de bovenvermelde uren aankomen, kunnen Johanna op de GSM bellen (0031650227568) om tijd en plaats af te spreken voor het overhandigen van de sleutels.

Voor alle mensen die van het vliegveld afgehaald wensen te worden hebben wij een vliegveld afhaal service.
Prijs € 100,00 (incl. € 20,00 tolweg en tot 20:00 uur) voor max. 4 personen.€ 105,00 voor 4 personen na 20:00 uur. € 139,00 (incl. € 20,00 tolweg) voor 5 tot 8 personen, 9 en meer personen € 155,00 (incl. € 20,00 tolweg). Deze vliegveld afhaal service kunt u bestellen samen met uw reservering.
U kunt ook per bus naar Estepona, er gaat een snelbus vanaf het vliegveld naar het busstation in Estepona, € 9,50 enkele reis.
We willen graag dat uw vakantie goed verloopt en voor herhaling vatbaar is. Mochten er desondanks toch problemen of vragen zijn, kunt u ons altijd op onderstaande nummers bereiken.
Groetjes
Johanna
0031 650227568 (Nederland) of 0034 677445489 (Spanje)
info@montemayor-holidayrental.com

 

 

plattegrond


Puerto Alto
meer informatie

Puerto Alto
meer informatie

     
     
 

Puerto Alto
meer informatie

Puerto Alto
meer informatie

     
     
 strandlakens te huur
Strandlakens
lees verder

     
     
     
     
     

 

plattegrond

De markt op woensdag is in het parque del nino
De markt op zondag is in de jachthaven

 

Uw route plannen naar Estepona met Montemayor Holidayrental
Estepona, Malaga, Costa del Sol, Andalusie, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@montemayor-holidayrental.com