Estepona, montemayor 1 Estepona, montemayor 2
 

 

Meeting point Montemayor Holidayrental

Estepona, rotonde meetingpoint
De rotonde bij het meeting point Estepona
Streetview!

Estepona, vernieuwde rotonde
De rotonde bij de jachthaven van Estepona

Routebeschrijving vanaf het vliegveld in Málaga:
Alvorens van het vliegveld weg te rijden graag Johanna bellen (+31650227568) om het trefpunt af te spreken (rotonde met boot bij de ingang van de jachthaven) zie foto’s bovenaan de pagina). Op die manier weten wij ook hoe laat u ongeveer in Estepona aan zult komen.
Bij het verlaten van het vliegveld slaat u rechtsaf in de richting TORREMOLINOS en na 1 km wederom rechtsaf voor de A7 (CN340) naar TORREMOLINOS-CADIZ.
Na 2,5 km moet u opletten en de weg naar rechts nemen richting BENALMADENA-ALGECIRAS E15 /AP7 (net na de BMW garage), dit is het begin van de tolweg, in Spaans "PEAJE", die u helemaal naar Estepona brengt.
Na nog eens 15,5 km op deze weg, bij Fuengirola, splitst de weg zich, hier moet u links aanhouden, richting E15/AP7 ESTEPONA-ALGECIRAS. 33 km verderop, in Marbella, gebeurt hetzelfde als in Fuengirola, en houdt u weer links aan voor de PEAJE.
Nog eens 30 km verder komt u in Estepona aan, nu bevind u zich op de rondweg rondom Estepona. De eerste afrit naar Estepona rijdt u voorbij en verlaat vervolgens de E15/AP7/A7 (CN340) via afrit nummer 155, op de rotonde volgt u de richting “Estepona Centro”. Bij de nu volgende rotonde gaat u bij de tweede afslag (direct na het tankstation) naar rechts, u volgt deze weg (avenida Puerta del Mar) tot aan het einde waar u aankomt bij de rotonde met de grote boot erop, voor de rotonde met de blauwe pilaar erop die toegang geeft tot de jachthaven. Deze rotonde is het gebruikelijke trefpunt (zie foto bovenaan de pagina).
Coördinaten: 05º09’30”W en 36º25’02”N.

Ophalen van de sleutels:
Het trefpunt zal zijn zoals per telefoon overeengekomen, normaal gesproken de rotonde bij de jachthaven van Estepona met de grote boot).

Voor alle mensen die van het vliegveld afgehaald wensen te worden hebben wij een vliegveld afhaal service. De prijs is ± € 100,00 voor maximaal 4 personen, 5 tot 8 personen ± € 139,00 en van 9 tot 20 personen ± € 155,00 (inclusief tolweg).. Deze vliegveld afhaal service kunt u bestellen samen met uw reservering.
We willen graag dat uw vakantie goed verloopt en voor herhaling vatbaar is. Mochten er desondanks toch problemen of vragen zijn, kunt u ons altijd op bovenstaande nummer bereiken.

Johanna +31650227568 of +34677445489
info@montemayor-holidayrental.com

Estepona vakantiehuizen, Johanna
Johanna bij het meeting point


plattegrond complexen
1 meeting point
6 Montemayor
8 Puerto Alto


meeting point Montemayor Holidayrental
Estepona, Malaga, Costa del Sol, Andalusie, Spanje
Voor meer informatie neem contact op met info@montemayor-holidayrental.com