Estepona, montemayor 1 Estepona, montemayor 2
 
Genieten van de Spaanse zon
Costa del Sol Dagtrips
Restaurants Attracties
Click for Malaga, Spain Forecast
Click for Malaga, Spain Forecast  
Golf

Wij, het team van Estepona Vakantiehuizen, wensen al onze gasten
Prettige Kerstdagen en een Zonnig 2018!

Montemayor Holidayrental bemiddeld tussen eigenaren en huurder bij het huren van appartementen en vakantiewoningen aan de Costa del Sol in Spanje. Estepona is de tuin van de Costa del Sol en heeft een strand van 9 km.
Mijn naam is Johanna, ik ontvang u in Estepona en breng u naar uw appartement of huis. Daar geef ik uitleg en de nodige informatie over Estepona en omgeving. In onze appartementen en huizen is standaard een uitgebreide informatiemap aanwezig met gegevens over het complex waar u verblijft, restaurants, leuke dagtrips en verwijzingen voor medische hulp. Uiteraard ben ik tijdens uw verblijf altijd telefonische voor u bereikbaar.
Ik wens u alvast een prettig en zonnig verblijf aan de Costa del Sol.

Johanna

De Costa Del Sol beschikt over honderden kilometers kust en prachtige stranden, een naturistenstrand in Estepona en een 100 tal Golfbanen. Estepona en Marbella spannen de kroon wat betreft luxe en gezellig uitgaansleven. In Estepona en Marbella kunt u uitstekende appartementen en villa's huren. Deze liggen alle centraal in de directe omgeving van het strand en/of golfbanen en bij uitgaan centra's. Er is een uitstekende vliegverbinding vanaf Amsterdam naar Málaga met Vueling, Transavia, Airberlin. Vanaf Eindhoven en Rotterdam: Transavia. Vanaf de grensstreken, Dusseldorf en Brussel: Ryanair, Easyjet en Virgin-Express.

Ondanks of misschien wel door de recessie heeft de gemeente Estepona hard gewerkt aan het verbeteren van het leefklimaat voor de bewoners en de toeristen. Eind 2012, begin 2013 heeft zij 35 straatjes en in 2014 nogmaals 30 straatjes in de binnenstad geheel opgeknapt. Dat wil zeggen, alles wat u niet ziet en onder de grond zit is vernieuwd, echter alles wat u wel ziet is schitterend, je waant je in een heel andere stad. Alle straten hebben nieuw betrating en de meeste zijn autovrij gemaakt. Elk straatje heeft hangplanten en grote plantenbakken gekregen in ieder een eigen kleur. Ook is het stuk rond de vuurtoren van Estepona vernieuwd, prachtige looppaden met schaduw plaatsen en weelderige beplanting. Niet voor niets zegt men nu Estepona, de tuin van de Costa del Sol (Jardin de la Costa del Sol). Er zijn nu ook twee buslijnen binnen de grenzen van Estepona gekomen zodat u niet altijd een auto meer nodig hebt.
En dan heb ik nog lang niet alles verteld, maar ik zou zeggen: komt u zelf maar kijken!

Estepona, jardin de la Costa del Sol

Boek nu rechtstreeks via onze website een auto voor uw vakantie in Estepona. . . .
info


De appartementen en huizen bevinden zich in de volgende complexen in Estepona:

Estepona, Belgravia Club
lees verder

Estepona, Puerto Alto
lees verder

strandlakens te huur
lees verder

     

 

 

 
     
 

      
     
     

 

 

Costa del Sol, genieten van de Spaanse zon aan de Costa del Sol
tuin van de Costa del Sol, jardin de la Costa del Sol
Voor meer informatie neem contact op met info@montemayor-holidayrental.com

 

 

 

 

 

 

 

overwinteren in Spanje

Vermietung von Ferienwohnungen an der Costa del Sol

camping Spanje